Tom Yam Soep

27-02-2019 by Nikkie Oosterveld

De Koh Thai Thaise garnalensoep oftewel Tom Yam soep is een 100% natuurlijke Thaise soep.   De soep is mild pittig en daarom heerlijk voor het hele gezin. Garneer met verse koriander en vissaus. Dit recept valt gemakkelijk aan te passen naar een vegetarisch gerecht.  

Tom Kha Soep

15-02-2019 by Nikkie Oosterveld

Deze overheerlijke Tom Kha soep haalt de echte smaken uit Thailand naar je keukentafel.

Sweet Soy Spruitjes

13-02-2019 by Nikkie Oosterveld

De Sweet Soy woksaus is kant en klaar voor gebruik, even wat verse groente en vlees of vis toevoegen en binnen enkelen minuten heeft u een smaakvol Thais gerecht op tafel staan.   Door de combinatie van de spruitjes en eieren krijg je een heerlijke smaakexplosie van bitter en zoet.     De Sweet Soy […]

Pompoensoep met Gele curry

06-12-2018 by Nikkie Oosterveld

De Koh Thai Gele curry pasta is een 100% natuurlijk Thaise kruidenpasta op basis van rode pepers, geelwortel en andere Thaise kruiden. Het is de meest milde variant van onze currypasta’s.   De combinatie van de zoete pompoen en de kruidige pasta geeft deze soep een heerlijke bite waar je geen genoeg van krijgt.  

Viskoekjes met Rode curry

09-08-2018 by mark

Een fris bijgerecht die door de rode curry pasta een spicy bite heeft. Door de mango sweet chilisaus als dip erbij te serveren krijg je een verrassende combinatie van smaken.   Je kunt de viskoekjes ook van te voren maken. Laat de koekjes na het bakken afkoelen en bewaar gekoeld in een afgedekt bakje voor […]

Pad Thai met tofu

06-12-2018 by Nikkie Oosterveld

Pad Thai is een klassiek Thais gerecht wat vaak in combinatie met noodles gegeten wordt. De Pad Thai heeft een typische pikante smaak die erg favoriet is in Thailand. De subtiele smaak van trassi maakt het een echt authentiek gerecht uit Centraal Thailand.   Met de Pad Thai saus van Koh Thai bespaar je tijd […]

Sriracha tofu bowl

by Nikkie Oosterveld

Een bowl vol kleurrijke ingrediënten, wat heerlijk! Er is absoluut geen regel voor het maken van een ‘bowl’, het makkelijke is dat je alles wat je zelf lekker vindt erin kunt doen. Zolang het een beetje bij elkaar combineert natuurlijk ; )   In deze bowl marineren we de tofu met o.a. Sriracha saus, dit […]

Thaise mini-saucijzenbroodjes

by Nikkie Oosterveld

Dit recept is een showstopper op iedere borrel. Je maakt deze Thaise mini-saucijzenbroodjes in een handomdraai en combineert daarmee twee traditionele gerechten in één.   Wij weten zeker dat je aan de 20 stuks niet genoeg hebt!  

Bahn Mi broodje Thaise stijl

by Nikkie Oosterveld

Bahn Mi broodje Thaise stijl. Door de toevoeging van de kruidige maar milde Massaman curry krijg je heerlijk gekruid vlees wat perfect past op dit broodje met frisse groenten.    

Kipburger met Massaman curry en Sriracha-mayonaise

by Nikkie Oosterveld

Hamburger maar dan net een beetje anders. Doordat wij in dit recept kipgehakt in combinatie met Massaman curry en Sriracha-mayonaise gebruiken krijg je hele lekkere burgers die verrassend uit de hoek komen.   De burgers zou je ook met één van onze andere curry’s kunnen maken. Maar de Massaman curry vinden wij het meeste geschikt […]