IJskoffie met kokosmelk

09-08-2018 by mark

Op zoek naar variatie voor je dagelijkse kop koffie? Dat kan met dit recept voor ijskoffie met kokosmelk, een verfrissende combinatie die tijdens warme dagen meer dan welkom is.

Mosselen met Groene curry pasta

06-12-2018 by Nikkie Oosterveld

De groene curry pasta is de pittigste van de vijf Koh Thai currypasta’s. Het zijn verse groene pepers die voor die pittigheid, de kleur en de smaak zorgen. Door de curry te combineren met de mosselen krijg je een heerlijk, verrassend en kruidig gerecht.   Mocht de groene curry te pittig zijn kan je dit […]

Springrolls met panang kip en komkommer

02-03-2019 by mark

Gebruik voor deze springrolls eens kippendijfilet. Dit is een stuk minder droog dan kipfilet en zorgt ervoor dat je springroll lekker smeuïg blijft.   De kip wordt langzaam gegaard in kokosmelk. Kokos is een veelzijdig ingrediënt en zit boordevol vitaminen, anti-oxidanten en mineralen zoals kalium, magnesium, fosfor en ijzer.

Noodle bowl met geroosterde bloemkool en garnalen

06-07-2018 by mark

Heb jij al eens bloemkool geroosterd? Deze manier van bereiden zorgt ervoor dat de bloemkool een goede ‘bite’ blijft hebben en hierdoor erg geschikt om te combineren met noodles. De rijst noedels van Koh Thai worden op authentieke wijze gemaakt van het beste rijstmeel en zijn glutenvrij. De verpakking bevat 4 handige porties.     […]

Thaise biefstuk satés met Sriracha marinade

09-08-2018 by mark

Wat anders dan de standaard satés op de bbq? Dat kan met dit recept, door de marinade krijgen deze sates een heerlijke smaak en blijven ze goed sappig.   Mocht het weer het niet toelaten om te BBQ-en kan je dit gerecht ook goed in een grillpan maken.  

Viskoekjes met Rode curry

by mark

Een fris bijgerecht die door de rode curry pasta een spicy bite heeft. Door de mango sweet chilisaus als dip erbij te serveren krijg je een verrassende combinatie van smaken.   Je kunt de viskoekjes ook van te voren maken. Laat de koekjes na het bakken afkoelen en bewaar gekoeld in een afgedekt bakje voor […]

Pad Thai met tofu

06-12-2018 by Nikkie Oosterveld

Pad Thai is een klassiek Thais gerecht wat vaak in combinatie met noodles gegeten wordt. De Pad Thai heeft een typische pikante smaak die erg favoriet is in Thailand. De subtiele smaak van trassi maakt het een echt authentiek gerecht uit Centraal Thailand.   Met de Pad Thai saus van Koh Thai bespaar je tijd […]

Sriracha tofu bowl

by Nikkie Oosterveld

Een bowl vol kleurrijke ingrediënten, wat heerlijk! Er is absoluut geen regel voor het maken van een ‘bowl’, het makkelijke is dat je alles wat je zelf lekker vindt erin kunt doen. Zolang het een beetje bij elkaar combineert natuurlijk ; )   In deze bowl marineren we de tofu met o.a. Sriracha saus, dit […]

Thaise mini-saucijzenbroodjes

by Nikkie Oosterveld

Dit recept is een showstopper op iedere borrel. Je maakt deze Thaise mini-saucijzenbroodjes in een handomdraai en combineert daarmee twee traditionele gerechten in één.   Wij weten zeker dat je aan de 20 stuks niet genoeg hebt!  

Springrolls met kokosgarnalen

20-04-2017 by mark

We love springrolls! Vul ze met groenten, vis of vlees en de combinaties zijn eindeloos. Je kunt ze dan ook van te voren gereed maken, of laat men ze tijdens het eten zelf vullen.   Deze springrolls nemen iets meer tijd in beslag door het bereiden van de kokosgarnalen, maar dat is het zeker waard. […]