BIJGERECHT, 15MIN

Sweet Soy Spruitjes

De Sweet Soy woksaus is kant en klaar voor gebruik, even wat verse groente en vlees of vis toevoegen en binnen enkelen minuten heeft u een smaakvol Thais gerecht op tafel staan.

Door de combinatie van de spruitjes en eieren krijg je een heerlijke smaakexplosie van bitter en zoet.

De Sweet Soy woksaus van Koh Thai is op basis van soja.

Zelfs de kinderen eten hun bordje leeg met dit recept!

Ingrediënten

3-4 personen

Spruitjes
700 g
Sjalotje
1
Koh Thai rijstnoedels
1 pak
Eieren
4
Koh Thai Sweet Soy woksaus
100 ml
Olie
3 el
Taugé
250 g

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Rijstnoedels

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Maak de spruitjes schoon. Breng water aan de kook en kook hierin de spruiten voor 5 minuten. Giet af en laat goed uitlekken. Snipper de rode ui.

Stap 2: Klop de eieren los met 1 el Sweet Soy woksaus en 1 el water. Verhit in een koekenpan 1 el olie en schenk ½ van het eimengsel in de pan. Bak de omelet in 2 minuten per kant goudbruin en gaar. Bak zo ook de andere helft van het eimengsel. Rol de omeletten op en snijd in rondjes van 1 cm.

Stap 3: Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze gaar en giet af.

Stap 4: Verhit 1 el olie in een wok en fruit de ui. Voeg de spruiten toe en wok ze 5 minuten op hoog vuur. Voeg de taugé toe en bak nog 2 minuten. Voeg nu de overige Sweet Soy woksaus en rijstnoedels toe en meng goed door elkaar.

Stap 4: Verdeel de spruiten en omeletrolletjes over de borden.