LUNCH, 30 MIN

Bloemkoolcurry-wrap

Deze bloemkoolcurry-wraps zitten barstensvol smaak en bevatten (per wrap!) de helft van je dagelijkse hoeveelheid groente.

Makkelijk om te maken tijdens je thuiswerkdag of de avond van tevoren.

Ingrediënten

Koh Thai groene currypaste
2 el
Neutrale olie
5 el
Wraps
4
Bloemkoolroosjes
400 g
Kikkererwten
1 blik
Komkommer
1
Hummus
100 g
Limoen
1
Koriander
1 bosje

Gerelateerde producten

Bereidingswijze

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2: Meng de currypasta met 2el olie in een kom. Voeg de bloemkool toe en meng goed. Leg op een gedeelte van de bakplaat. Spoel de kikkererwten af, dep droog en leg aan de andere zijde van de bakplaat. Besprenkel met de overige olie en bestrooi met peper en zout. Zet de bakplaat in de oven voor 20 minuten, hussel halverwege.

Stap 3: Verwarm de wraps voor 10 sec in een hete pan (zonder olie). Besmeer met hummus, beleg met plakjes komkommer, bloemkool en krokante kikkererwten en garneer met grof gehakte koriander. Serveer met een kwartje limoen. 

Serveertip: Houd je van pittig? Voeg Koh Thai sriracha toe!