Terug naar overzicht

hoofdgerecht, 25min

Chili & Garlic garnalen met mango

Ingrediënten

Voor 3-4 personen

  • Koh Thai Chili & Garlic woksaus : 1 fles
  • Garnalen : 200 g
  • Taugé : 125 g
  • Mango : 1/2
  • Radijsjes : 5
  • Komkommer : 1/2
  • Rode paprika : 1
  • Pandanrijst : 250 g

Bereidingswijze

Stap 1: Kook de rijst volgens bereidingswijze en zet apart.

 

Stap 2: Snijd de paprika en radijs in kleine stukjes. Schaaf lange dunne slierten van de komkommer en mango.

 

Stap 3: Verhit wat olie in een pan en bak kort de paprikareepjes. Voeg de garnalen, radijs en taugé toe, en bak voor 2 minuten.

 

Stap 4: Voeg de Koh Thai Chili & Garlic saus toe en roer goed door. Verwarm enkele minuten.

 

Stap 5: Serveer met de Pandan (Jasmine) rijst, komkommer en mango.

 

Tip: vervang de garnalen eens voor kip!