hoofdgerecht, 25MIN

Chili & Garlic garnalen met mango

 

Heerlijke combinatie van zoet & zout!

Ingrediënten

Voor 3-4 personen

Koh Thai Chili & Garlic woksaus
1 fles
Garnalen
200 g
Taugé
125 g
Mango
1/2
Radijsjes
5
Komkommer
1/2
Rode paprika
1
Pandanrijst
250 g

Bereidingswijze

Stap 1: Kook de rijst volgens bereidingswijze en zet apart.

Stap 2: Snijd de paprika en radijs in kleine stukjes. Schaaf lange dunne slierten van de komkommer en mango.

Stap 3: Verhit wat olie in een pan en bak kort de paprikareepjes. Voeg de garnalen, radijs en taugé toe, en bak voor 2 minuten.

Stap 4: Voeg de Koh Thai Chili & Garlic saus toe en roer goed door. Verwarm enkele minuten.

Stap 5: Serveer met de Pandan (Jasmine) rijst, komkommer en mango.

Tip: vervang de garnalen eens voor kip!