hoofdgerecht, 20MIN

Pad Thai met tofu

Pad Thai is een klassiek Thais gerecht wat vaak in combinatie met noodles gegeten wordt. De Pad Thai heeft een typische pikante smaak die erg favoriet is in Thailand. De subtiele smaak van trassi maakt het een echt authentiek gerecht uit Centraal Thailand.

Met de Pad Thai saus van Koh Thai bespaar je tijd en zet je in een handomdraai een typisch authentiek Thais gerecht op tafel. Dit recept is ook heerlijk in combinatie met kip of garnalen.

Je kan ook het basisrecept van Pad Thai maken.

Eet smakkelijk!

Ingrediënten

Voor 2 personen

Koh Thai Woksaus voor Pad Thai
1 fles
Tofu
300 g
Ui
1
Koh Thai rijstnoedels
200 g
Cashewnoten
50 g
Lente uitjes
2
Taugé
125 g
Eieren
4
Optioneel
Verse koriander

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Rijstnoedels

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd de ui fijn, de lente uitjes in kleine ringetjes en de tofu in kleine blokjes. Rooster de cashewnoten en hak grof.

Stap 2: Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet de noedels af en zet apart. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan.

Stap 3: Verhit wat olie in een wokpan en fruit hierin de ui. Voeg de tofu toe bak de blokjes goudbruin.Voeg de noedels en Koh Thai woksaus voor Pad Thai toe.

Stap 4: Kluts de eieren in een kom en bak als omelet. Haal de omelet uit de pan en snijd in reepjes.

Stap 5: Voeg de omelet samen met de taugé toe aan de noedels en schep om. Bestrooi het gerecht met de lente uitjes en cashewnoten. Garneer eventueel met verse koriander.