hoofdgerecht, 15MIN

Zalmburger met Rode curry

Deze zalmburger zit vol met gezonde vetten en is een fijn alternatief voor de standaard hamburger.

Je kunt hem op een broodje eten, maar met een lekkere groene salade is deze burger eigenlijk het allerlekkerst!

Een Pittige Twist op de Traditionele Burger!

Ingrediënten

Zalmfilet zonder huid
300 g
Koh Thai red curry pasta
2 el
Gember, geraspt
1 duim stuk
Soja saus
1 tl
Koriander, 1/2 gehakt, 1/2 blaadjes geplukt
1 bosje
Olie
1 tl
Panko of paneermeel
1
Citroenschijfje om te serveren
1

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Rode currypasta

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Doe de zalm in stukken in een keukenmachine samen met de curry pasta, gember, soja en gehakte koriander. Pulse tot het grof gehakt is. Doe het mengsel in een kom en maak er 2-3 burgers van.

Stap 2: Verdeel de panko op een bordje en rol de burgers er voorzichtig doorheen tot ze rondom bedekt zijn met panko.

Stap 3: Verhit de olie in een anti aanbakpan en bak ze op laag vuur voor ongeveer 4-5 minuten per kant tot ze krokant en goudbruin zijn.

Stap 4: Serveer met een groene salade of met een lekker broodje.