hoofdgerecht, 25MIN

Vispakketje met Rode curry

Doordat je de vis mengt met de rode curry in een pakketje krijgt de vis een heerlijke smaak. Voor variatie zou je ook 1 van de andere curry pasta’s kunnen gebruiken. De Koh Thai Rode Curry pasta is een 100% natuurlijke Thaise kruidenpasta op basis van rode pepers, citroengras en een beetje kardemom.

De kleur en de smaak krijgt deze curry pasta van gedroogde rode pepers. De rode currypasta is iets milder en ronder van smaak dan de groene curry pasta.

De Wereldwijde Traditie van Vispakketjes met Rode Curry

Ingrediënten

Voor 2 personen

200 g kabeljauw
200 g (2 filets a 100 gram)
Koh Thai rode curry pasta
1,5 el
Koh Thai kokosmelk
165 ml
Limoen
1
Verse koriander
15 g

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Rode currypasta

EXPLORE

Koh Thai rijstvellen

Kokosmelk

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de currypasta met de kokosmelk en het sap van een halve limoen.

Stap 2: Vouw twee ‘bakjes’ van aluminiumfolie / bakpapier en leg hier de kabeljauwfilets in. Verdeel het mengsel met kokosmelk over de twee pakketjes. Vouw goed dicht zodat er niets uit kan lopen.

Stap 3: Zet de pakketjes in de oven voor 20 minuten of tot de kabeljauwfilets gaar zijn. Serveer met een partje limoen en verse koriander.

Serveertip: Lekker met geurige pandan/jasmijnrijst.