BIJGERECHT, 35MIN

Spicy sticky tempeh salade

Een explosie van Thaise smaken! Deze noedelsalade heeft een lekkere bite dankzij het toevoegen van onze rijstvermicelli. De spicy sticky tempeh gaat perfect gepaard met het frisse van de salade! Deze salade is lekker vullend dankzij de toevoeging van rijstvermicelli! Een knapperige bite bij elke hap en perfect gepaard met de  Een explosie van Thaise smaken gepresenteerd in een halfwarme salade die je en binnen een halfuurtje op tafel zet!

De perfecte salade wanneer de zon hoog staat!

Ingrediënten

Rijstvermicelli
1 verpakking
Julienne worte
150 g
Rode kool
150 g
Rode paprika
1
Lente ui
1
Sesamolie
2 el
Vissaus
1 el
Verse koriander
1 handje
Limoen
1
Tempeh
1 blok
Marinade: Koh Thai Sriracha + sesamolie + sojasaus + honing + vissaus + gojuchang
2 el
Gember
1 cm
Knoflook
2 tenen

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Rijstvermicelli

EXPLORE

Koh Thai rijstvellen

Vissaus

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Begin met het maken van de marinade. Snijd de knoflook en gember fijn, pers het sap van een halve limoen en meng dit alles in een kom samen met de sesamolie, honing, gojuchang en sojasaus. 

Stap 2: Snijd de tempeh in repen (ca 1cm) en rijg aan een spies. Bak in een pan met olie goudbruin, dit duurt ongeveer 4 minuten per kant. 

Stap 3: Verwijder de tempeh uit de pan en voeg de marinade aan de pan toe. Laat voor 4 minuten inkoken en hussel vervolgens de tempeh erdoorheen. Verwarm kort. 

Stap 4: Maak de salade. Kook d§e rijstvermicelli volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de paprika julienne, de lente-ui in ringen en de rode kool fijn. Meng alles in een kom.

Stap 5: Maak een dressing van de sesamolie, vissaus, limoensap, peper en zout. Serveer de tempeh spiesen erbovenop met grofgesneden koriander.