hoofdgerecht, 15MIN

Thaise hamburgers met Sriracha mayonaise

Hamburgers in een Thais jasje? Dat is makkelijker dan je denkt! De hamburgers krijgen een heerlijk kruidige smaak door de Panang curry pasta. Met de zelfgemaakte Sriracha mayonaise spice je de burgers naar smaak.

Pittige Perfectie: Thaise Hamburgers met Verleidelijke Sriracha Mayonaise!

Ingrediënten

Voor 4 personen

Voor de burgers:

Rundergehakt
300 g
Ui
1/2
Paneermeel
2 el
Koh Thai Vissaus
1 el
Koh Thai Panang curry pasta
3 el

Voor de garnering:

Rode kool fijngesneden
50 g
Witte kool fijngesneden
50 g
Wortel
fijngesneden
Koriander
1 bosje
Limoen
1
Olijfolie
1 el

Overig:

Mayonaise
4 el
Koh Thai Sriracha
1 el
(Hamburger) broodjes
4

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Vissaus

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Snipper de ui fijn. Meng in een kom alle ingrediënten voor de hamburger en kneed goed door elkaar. Verdeel het gehakt daarna in vier porties en maak vier hamburgers van ongeveer 2 cm dik.

Stap 2: Pers de limoen uit, meng het sap met de overige ingrediënten voor de garnering en zet apart. Snijd de broodjes doormidden en rooster eventueel kort. Meng de mayonaise en Sriracha door elkaar en zet apart.

Stap 3: Verwarm een pan met olie. Bak de hamburgers aan beide kanten bruin in de pan, tot de burgers volledig gaar zijn.

Stap 4: Beleg de broodjes met een hamburger. Verdeel de garnering erop en maak af met de Sriracha mayonaise.