hoofdgerecht, 20MIN

Kokossoep met rode curry & rijstnoedels

Met de rode curry van Koh Thai kan je nog veel meer, bijvoorbeeld deze vegetarische kokossoep met rijstnoedels maken. In een paar stappen heb je een heerlijke soep op tafel staan.

Kokossoep met Rode Curry en Rijstnoedels: Een Aromatische Verwennerij!

Ingrediënten

Olie
1 1/2 el
Ui
1
Verse gember
2-3cm
Koh Thai Rode Curry Pasta
2 el
Groentebouillon
1 l
Koh Thai Kokosmelk
165 ml
Koh Thai vissaus
2 el
Rietsuiker
1 el
Limoen
1
Koh Thai rijstnoedels
1/2 pak
Verse koriander
Voor ganering

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Rijstnoedels

EXPLORE

Koh Thai rijstvellen

Rode currypasta

EXPLORE

Koh Thai rijstvellen

Vissaus

EXPLORE

Koh Thai rijstvellen

Kokosmelk

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Schil de gember en snijd fijn. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui voor 2 – 3 minuten. Voeg de gember en rode curry pasta toe en verhit nog 1 minuut.

Stap 2: Voeg de bouillon en kokosmelk toe aan de pan. Breng aan de kook en zet wanneer het kookt het vuur laag. Laat zachtjes doorkoken voor 5 minuten.

Stap 3: Voeg de vissaus, suiker het sap van een halve limoen toe en roer goed door. Laat nog voor 5 minuten doorkoken. Tip: laat de vissaus weg voor een veganistische maaltijd!

Stap 4: Voeg nu de rijstnoedels toe en kook tot deze gaar zijn (zie bereidingswijze op de verpakking). Verdeel de soep over de soepkommen en garneer met verse koriander en een partje limoen.