Pinda(kaas) lovers opgelet: dit recept is iets voor jou!
Door deze Thaise peanut noodles wil je je vingers aflikken, I swear. Chewy, voedzaam en met een heleboel frisse groenten en jackfruit.
Voor 4 personen:
Voor de peanut sauce:
Stap 1: Snijd de paprika in dunne reepjes . Doe hetzelfde met de komkommer, nadat je de zaadlijster hebt verwijderd. Snijd de lente-uien in ringen.
Stap 2: Voor de peanut sauce: pers de knoflookteen boven een kom. Voeg aan de kom alle vloeibare ingredienten toe. Meng samen met de pindakaas en 70 g lauwwarm water tot een glad geheel.
Stap 3: Spoel de jackfruit af en bak op middelhoog vuur in 2 el olie voor ongeveer 25 minuten (totdat het vruchtvlees uit elkaar valt).
Stap 4: Bereid de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 5: Meng de peanut sauce met de jackfruit, noedels en gesneden groenten. Garneer met de lente-ui.